Photography and writer Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Photography and writer Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Νότα Κυμοθόη:Μεγάλη επιτυχία στα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών


Νότα Κυμοθόη: Μεγάλη επιτυχία στην εγκαίνια της της έκθεσης εικαστικών!!!
Στις 8 μ.μ. στις 2 Ιουνίου 2017, στην αίθουσα The European Centre CONTEMPORARY SPACE ATHENS, Μητροπόλεως 74, Πλάκα, Αθήνα, Ελλάδα,

πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Ελλάδος "Ο Απελλής". Ο γκαλερίστας Γιάννης Καραλιάς μιλάει γι΄αυτήν την έκθεση και για τα έργα μας.
τον οποίο κι ευχαριστώ θερμά, για την όλη επιμέλεια της τοποθέτησης των έργων μας, στoν υπέροχο εικαστικό του χώρο, European Space.

Η Πρόεδρος Καίτη Τύμη, εγκαινίασε την Έκθεση και στη συνέχεια όπως συνηθίζει, απένειμε αναμνηστικούς επαίνους σε όλους τους συμμετέχοντες με έργα σε αυτήν την Έκθεση. Την ευχαριστώ προσωπικά, για την πνευματική τιμή, αυτού του επαίνου μου.

ο εκλεκτός φίλος Βασίλης Ανδρέου

Και οι δυο αίθουσες (ισόγειο και ημιόροφος) ήταν κατάμεστες από φιλότεχνους και εικαστικούς, έως έξω στην οδό Μητροπόλεως. Ακολούθησε η απονομή Αναμνηστικών Διπλωμάτων από το Σύλλογο, τα οποία απένειμε η εκλεκτή Πρόεδρος Καίτη Τύμη.
Νότα Κυμοθόη και η συνταξιούχος δικηγόρος και φίλη, Ρουμπίνη Παπαλεξοπούλου


144 έργα Ζωγραφικής με εκφράσεις κι απόψεις 45 Εικαστικών Καλλιτεχνών που ζουν οι περισσότεροι στην Αθήνα. Προτάσεις για έναν κόσμο αλλαγής, έργα μοναδικής έκφρασης, που αφήνουν τον επισκέπτη σκεπτόμενο μεταδίδοντάς του τη χαρά της δημιουργίας. Η ζωγραφική, ως μορφή Τέχνης, τέρπει τις αισθήσεις, κεντρίζει το νου και αποτελεί παιδεία για τον επισκέπτη...
Ευχαριστώ θερμά τους φιλότεχνους όλους και όλες, που ήρθαν στα εγκαίνια της έκθεσής μας. Η ομορφιά στον καθέναν είναι ένα χαμόγελο μέσα από την ψυχή του. 
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την παρουσία σας στην εκδήλωσή μας.
Νότα Κυμοθόη Λογοτέχνης και Εικαστικός
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, Υμηττός

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΤΗΛ: 694 8864 569

Δεν υπάρχουν σχόλια: